Spraypoxy Pipe Coating Systems

Reparer gamle eller nedslidte afløb og kloakrør effektivt med Spraypoxys nye coatingteknologi

Verdens mindste coating systemer -  Spraypoxys lette og mobile udstyr kan reparere rør fra Ø22 til Ø300 og op til 40 m lange rør.

Reliningudstyr - Spraypoxy - produkt katalog 2022.pdf

Spraypoxy MidiCoater +
Rørrensemaskine, spraybelægning og børstebelægningsmaskine, alt sammen i denne ene enhed. Spraypoxy MidiCoater + har et dobbelt patronsystem, som gør arbejdet endnu hurtigere, og du sparer tid og penge.

Spraypoxy MiniSpray
Den mindste sprøjtebelægningsmaskine i verden! På grund af enhedens lette vægt og praktiske størrelse er det en fornøjelse at bære den rundt og udføre hurtige sprøjtebelægningsopgaver. Spraymaler rør fra DN32mm op til DN125mm.

Spraypoxy MiniSpray +
Den næstmindste sprøjtebelægningsmaskine i verden, efter den originale MiniSpray! MiniSpray+ er udstyret med et dobbelt patronsystem, som muliggør spraycoating af større og længere rør.

Spraypoxy Premium MidiCoater
MidiCoater med touchskærm! Med Wi-Fi-forbindelsen kan du forbinde din smartphone eller tablet til Premium MidiCoater og styre alle dens funktioner. Indeholder alle de samme funktioner som den originale MidiCoater, rengøring, spraycoating og børstecoating.

Spraypoxy HC-1
HC-1 tager dig til et andet niveau inden for spraybelægning! Med forskellig slangeopsætning kan du belægge rør med lille diameter og meget store (op til Ø300 og 40 m lange rør). Designet til professionelt brug, hvilket giver dig mulighed for at renovere alle mulige rør med høj kvalitet. Luftmotordrevet sprøjtehoved sikrer en altid homogen og glat finish. HC-1 byder på masser af kontrolmuligheder, for eksempel trækhastighed og trykstyring.

Sprøjtehoved Medium
Sprøjtehoved eller sprøjtebelægning i 75 – 150 mm rør. Pneumatisk sprøjtehoved med lejer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid. Lejerne er også nemme at udskifte med nye, hvis det er nødvendigt.

Sprayhoved til polyurea
Sprøjtehoved eller sprøjtebelægning i 32 – 150 mm rør. Pneumatisk sprøjtehoved med lejer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid. Lejerne er også nemme at udskifte med nye, hvis det er nødvendigt.

Sprøjtehoved Small+
Sprøjtehoved eller sprøjtebelægning i 32 – 150 mm rør. Pneumatisk sprøjtehoved med lejer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid. Lejerne er også nemme at udskifte med nye, hvis det er nødvendigt. Dette sprøjtehoved er med kant. Dens formål er at holde sprøjtehovedet på det rigtige sted og forhindre, at sprøjtehovedet falder ned midt i sprøjtebelægningen.

Sprøjtehoved Small
Sprøjtehoved eller sprøjtebelægning i 32 – 150 mm rør. Pneumatisk sprøjtehoved med lejer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid. Lejerne er også nemme at udskifte med nye, hvis det er nødvendigt. Dette sprøjtehoved er uden kant, hvilket gør det nemmere og hurtigere at skifte centrering til forskellige rørstørrelser, når du arbejder.

Sprayhoved Nano
Det mindste sprøjtehoved i verden! Sprøjtehoved til sprøjtebelægning i 22 – 50 mm rør.